20 augustus 2024

Introductiemiddag Freeflight en GPS zender 2024

in Nieuws

Renske Bok
Auteur

Vogels zijn gebouwd om te vliegen. Er is niets mooiers om jouw maatje als een raket door het luchtruim te zien vliegen. Buiten zijn is gezond voor kromsnavels, door te vliegen zal hun conditie sterk verbeteren en het is vooral leuk!

Maar… je vogel vrij buiten laten vliegen is spannend en kent inderdaad grote risico’s!

Sinds kort heeft Enjoy Parrots speciaal voor papegaaien en parkieten (zelfs voor Pyrrhura’s!) ontwikkelde GPS leverbaar, inclusief speciale tuigjes en clips om de GPS veilig op je vogel aan te brengen. Dus als je vogel er onverwacht vandoor is gegaan, kun je hem wel weer snel traceren. Dat is een geruststellende gedachte! Daarnaast is deze GPS niet zo duur als de standaard. Voor 300 euro ben je echt klaar, inclusief tuigje(!)

Maar simpelweg je vogel terug kunnen vinden is niet voldoende; bij het vrijvliegen komt veel meer kijken dan alleen je vogel op verzoek naar je terug te laten keren.

Daarom organiseer ik samen met Enjoy Parrots 2 introductiedagen freeflight!

Je krijgt tijdens die middag:

Een introductie van freeflight
Een goed beeld wat erbij komt kijken om veilig met je vogel buiten te vliegen
Les hoe je recall binnen traint (de eerste stap naar…)
Demonstraties te zien in de manege
Tijd om vragen te stellen
En natuurlijk is alles wat je nodig hebt te zien en te voelen.

Dus wil je meer weten over freeflight? Twijfel je of je met een GPS wilt vliegen?

Kom zondag 25 augustus of 1 september langs in de manege Madurodam!

(Daal en Bergselaan 25, Den Haag)

Het begint om 13.00 uur en deelname is gratis!

Omdat we iedereen voldoende uitleg willen geven en de ruimte niet onbeperkt is, willen wij je verzoeken om je zo snel mogelijk op te geven via info@enjoyparrots.com.
Geef je op met je naam, telefoonnummer en email en de dag(en) dat je kunt. Je krijgt dan van ons bevestiging van je inschrijving.

Mocht er op 1 datum onvoldoende belangstelling zijn, dan komt deze datum te vervallen, je krijgt uiteraard hierover bericht.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram